Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
2.-3. lig günlüğü


Tutaş destek istedi
Elazığspor'un teknik direktörü Şerafettin Tutaş, pazar günü yapacakları Kasımpaşa maçında taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Tutaş, bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Onları önce durduracağız sonra da 3 puan alacağız. Ancak taraftarımız bizi desteklesin" dedi.


Uşakspor sıkıntılı
Uşakspor Teknik Direktörü Behiç Funda, Mardinspor karşılaşmasına sıkıntılı hazırlandıklarını söyledi. Yeni bir takım oluşturduklarını, bu yüzden uyum sorunu yaşadıklarını belirten Funda, puan alacaklarını söyledi.

Tarsus başaracak
Tarsus Başkanı Cumali Yağcı, teknik ekibe yemek verdi. Yağcı, teknik direktör Özcan Kızıltan ve yardımcıları ile genel menajer Mustafa Akülke ile birlikte yemekte bir araya gelerek, "Biz güçlü bir ekibiz. Sezon başında hedeflediğimiz yere ulaşmak için teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz" dedi.

Bolu Beyi temkinli
Boluspor, deplasmanda Kartalspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Kemal Kılıç, "Herkesin gözü üstümüzde. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Sürpriz sonuç istemiyoruz" diye konuştu.

Tahmazoğlu başkan
Ünyespor'un kulüp başkanlığına Ahmet Tahmazoğlu seçildi. Ünye Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlenen olağanüstü genel kurulda seçimlere tek listeyle gidildi. 344 üyeden 95'inin oy kullandığı seçimlerde kullanılan oyların tamamını alan Ahmet Tahmazoğlu, Ünyespor'un başkanlığa seçildi.

Lidere bileniyor
Bu hafta lider Eyüp ile karşılaşacak olan Güngören, lideri bekliyor. Bordo-beyazlı takımın futbol şube sorumlusu Yakup Şahintürk, "İyi bir kadromuz var. Hedefimiz zirve. Eyüp'ü yenerek yükselişe geçeceğiz" diye konuştu.

Yüzümüz gülecek
Pazarspor'da teknik direktör Ercan Ertemçöz, Ünyespor maçından 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. Ertemçöz, takımı Ünyespor maçına motive etmeye çalıştığını belirterek, ''Maç saatine kadar futbolcuları sürekli telkin etmeye çalışıyorum. Ünyespor karşılaşmasında yüzümüz gülecek" diye konuştu.

Dardanel inançlı
Dardanelspor'un teknik direktörü Levent Devrim, bu hafta oynayacakları OYAK maçında 3 puan alarak geçen hafta Eyüpspor yenilgisini telafi edeceklerini söyledi. Devrim, 3 puan almak için her şeyimizi ortaya koyacağız" dedi.

Nazillispor 3 istiyor
Nazilli Belediyespor'da hedef, İzmirspor maçı ile birlikte seri galibiyetler olarak belirlendi. Son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından teknik direktör Hayretin Demirbaş ile yollarını ayıran Nazilli, hoca arayışını da sürdürüyor. Genel menajer Cumhur Sezer, "İzmirspor karşısında 3 puanı istiyoruz" dedi.




Altın vuruş: 1-0
Mecidiyeköy efelendi
Belediye penaltılarla
Nasır Belci bıraktı
Ayazağa dolu dizgin
Hakem dayak yedi
İrfan Çakır vefat etti
Haftanın Programı
Talimatları okuyun
 
Hücuma devam
"Birkaç eleştiriye bakıp oyun...
' Bay pres' işbaşına
Son haftalarda performan-sında...
Rüya gibi
Hayallerinin gerçek olduğunu...
Hedef büyüttü
Son iki maçtır gol yemeyen...
Toraman keyfi
Cezası sona eren İbrahim' in...
Kartal' dan gol provası
Beşiktaş, Ankaragücü...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Copyright © 2003, 2006 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu